Loading...
O PODJETJU2017-10-28T22:24:46+00:00

Potrebujete zanesljivega partnerja z dolgoletnimi izkušnjami na področju pakiranja ekološkega in konvencionalnega sadja in zelenjave?

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Vir zdravja in še več

Podjetje DG 69 spada med vodilna podjetja na področju pakiranja in distribucije ekološko pridelanega svežega sadja in zelenjave na področju JV Evrope. Sedež imamo v Sloveniji, kjer se je naša zgodba tudi začela, svoje poslovne aktivnosti pa izvajamo tudi v Italiji, Madžarski in Hrvaški. V zadnjih letih smo naredili velik korak naprej in si z investicijami v tehnologijo in mehanizacijo odprli pot na globalno tržišče. Naše kvalitete so: odgovornost, profesionalnost, vestnost, marljivost  in prilagodljivost željam naročnika.

Eko Bio Organic – Le najboljše za vas

Naši dobavitelji, slovenski in tuji, so skrbno izbrani, saj svojim strankam želimo ponuditi najboljše kar nam narava lahko ponudi.
Z tem namenom smo ustvarili znamko Eko Bio Organic, v katero spada več kot 50 vrst svežega sadja in zelenjave kot so limone, krompir, zelena gomolj in list, ingver, bučke, korenje, pomaranče… skratka vse kar potrebuje zdrava kuhinja. Naše sadje in zelenjava je na voljo v vseh večjih supermarketih Špar in Mercator, Leclerc in pa tudi pri nekaterih manjših lokalnih ponudnikih.

Specializirani smo za naslednje načine pakiranja

Trenutno smo specializirani za pakiranje Flow Pack, pakiranje v termoskrčljivo folijo, pakiranje v mrežico in pakiranje v plastične zabojčke do 1000 gramov. Vendo investiramo v inovacije in v širitev proizvodne linije zato planiramo v naslednjih letih dodati še več novih načinov pakiranja. Naš cilj je ohranjati svežino sadja in zelenjave, ter pri tem čim manj obremenjevati okolje. S tem ciljem v mislih smo razvili linijo okolju prijaznih pakirnih materialov, ki temeljijo na naravnih materialih, kot so karton, celulozna mrežica in bio-plastika.

POGLEJ VSE NAČINE PAKIRANJA

Podjetja, ki sodelujejo z nami

Z našimi partnerji gojimo dologoročno sodelovanje, ki temelji na zaupanju in sodelovanju pri doseganju skupnih interesov.

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE ŽE DANES

  IME IN PRIIMEK *
  PODJETJE *
  EMAIL *
  TELEFON

  ZADEVA

  KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?